PhiDelphi, de onafhankelijke fusie- en overnamespecialist

Wij zijn een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist met een focus op mid-market transacties. Wij werken met veel toewijding voor DGA’s, multinationals, private equity investeerders en managementteams. Inmiddels hebben wij al meer dan 250 transacties succesvol gerealiseerd, waarvan ruim een derde grensoverschrijdend. Wij ondersteunen cliënten bij corporate finance vraagstukken. De kern van onze dienstverlening bestaat uit het begeleiden van onze cliënten bij de verkoop van hun onderneming. Onze werkwijze is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven en heeft geresulteerd in terugkerende multinationals en private equity investeerders als cliënten. Daarnaast mogen wij een groot aantal DGA’s en managementteams tot onze ambassadeurs rekenen.

Maatwerk is onze standaard

Ieder bedrijf is uniek. Dat vraagt ook om een unieke aanpak van een verkoopproces. Benadert u een groot aantal mogelijke kopers of houdt u het verkoopproces klein? Neemt u uw grootste concurrent mee in het verkoopproces? Wat doet u als uw belangrijkste leverancier een bod doet op uw onderneming? Of uw belangrijkste klant? Wil het managementteam de onderneming kopen? En heeft u voldoende vertrouwen in hen? Op basis van dit soort overwegingen bepalen wij samen met u de aanpak van het verkoopproces; ieder traject is daarmee echt maatwerk. Om hier optimaal invulling aan te geven, blijven wij bij elke transactie trouw aan onze werkwijze. Dat betekent een hoge mate van toewijding voor en verdieping in elke cliënt, zodat wij het proces en de onderhandelingen uitstekend kunnen leiden. Op basis van onze ruime ervaring kunnen wij een goed beeld vormen van het proces dat gaat komen en de transactiestructuur die kan leiden tot het gewenste resultaat. Waar liggen de cruciale punten en hoe kunnen wij daar het beste mee omgaan? Deze grondige analyse vergroot de slagingskans en helpt om het maximale uit de onderhandelingen te halen.

Focus op uw belangen

Onze dienstverlening is erop gericht om u te ondersteunen bij corporate finance vraagstukken. Dit doen wij in alle gevallen volledig onafhankelijk, waardoor wij altijd het maximale voor u zullen nastreven. Deze zorgvuldigheid gaat soms ver, maar uit onze ervaring blijkt dat een gedegen analyse ons beter in staat stelt om een proces in te richten op basis van de specifieke behoeften. En nog belangrijker, het verhoogt de kans op succes aanzienlijk, omdat wij vroegtijdig mogelijke problemen en knelpunten identificeren om hier vervolgens op te kunnen anticiperen. Bij alle processen gaan wij vanaf het begin zeer grondig te werk.

Utrechtseweg 29 | Hilversum | +31 35 672 76 00