Aart Bijkerk

Director“Echte ondernemers hebben altijd mijn bewondering gehad en ik kan oprecht enthousiast worden voor bedrijven met een bijzonder product of een unieke dienst. Voor die ondernemingen markeert een fusie of overname een belangrijke stap, of het volledige verkoop is, of het aantrekken van groeikapitaal. Dat ik in deze fase het bedrijf mag ondersteunen maakt mij trots. Ik ben pas tevreden als mijn collega’s en ik echt het verschil hebben gemaakt.”

“Ik heb bewust de keuze gemaakt voor de mid-market, in deze categorie zitten voor mij de meest interessante bedrijven vanwege de persoonlijke, emotionele betrokkenheid van aandeelhouders, de dynamiek van een volwassen wordend bedrijf en de impact van een succesvol project op de onderneming. PhiDelphi heeft een duidelijke, bewuste keuze gemaakt om klein te blijven en het team de volledige vrijheid te geven om hetgeen te doen dat nodig is om onze projecten tot een succes te brengen. Dat betekent voor mij dat ik samen met mijn collega’s echte impact kan hebben en hoogwaardige M&A-dienstverlening kan aanbieden.”

Aart heeft een focus op digitalisatie thema’s binnen zakelijke dienstverlening, financial services en TMT.

Aart heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met een specialisatie in Financial Management. Zijn professionele carrière is hij begonnen bij Deloitte Financial Advisory Services waar hij sinds 2011 deel uitmaakte van het Corporate Finance team. Aart heeft in 2010 een stage afgerond bij PhiDelphi en is begin 2013 bij PhiDelphi teruggekeerd.

Utrechtseweg 29 | Hilversum | +31 35 672 76 00