Wouter Goedknegt

Director

“Het begeleiden van cliënten in een zeer bijzondere en tevens kritische fase in het bestaan van een onderneming geeft mij veel voldoening, evenals het opbouwen van relaties met cliënten. Interessant aspect daarbij vind ik de verschillen tussen cliënten, waarbij sommige cliënten meer rationeel handelen en anderen meer emotioneel. Mijn doel is om in ieder proces het verschil te maken door de kansen te zien en te pakken en de risico’s te ontdekken, onderkennen en pareren.”

“Het spreekt mij erg aan dat PhiDelphi een gedegen aanpak hanteert waarbij bedrijven bovengemiddeld worden doorgrond. Ik heb ervaren dat deze aanpak veel waarde toevoegt in processen en aan de onderhandelingstafel en daarmee tot grote waardering van cliënten leidt. Daarnaast vind ik het leuk om in kleine, toegewijde teams te werken, een grote diversiteit aan werkzaamheden te hebben en de verantwoordelijkheid binnen projectteams op me te nemen.”

Wouter is sinds 2006 werkzaam bij PhiDelphi. Hij heeft sinds zijn start bij PhiDelphi ruim 20 transacties succesvol afgerond. Daarnaast heeft Wouter heeft de kans gekregen om zich te ontwikkelen als M&A-expert binnen de gezondheidszorg.

Wouter heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Utrechtseweg 29 | Hilversum | +31 35 672 76 00